Tarot kortit selitykset

Tarotkorttien lukemiseen on monia eri tapoja. Jotkut ihmiset haluavat lukea niitä itse, kun taas toiset haluavat, että joku muu tulkitsee kortit heidän puolestaan. Riippumatta siitä, miten valitset tarotkorttien lukemisen, on olemassa muutamia asioita, jotka sinun tulisi pitää mielessä, jotta saat mahdollisimman tarkan lukeman.

Yksi tärkeimmistä asioista tarotkortteja lukiessa on se, että ne on tarkoitettu tulkittavaksi tavalla, joka on sinulle kaikkein merkityksellisin. Ei ole olemassa yhtä oikeaa tai väärää tapaa lukea kortteja, joten on tärkeää luottaa omaan intuitioon, kun on kyse korttien merkityksen ymmärtämisestä.

Toinen tärkeä asia, joka kannattaa pitää mielessä, on se, että tarot ei ennusta tulevia tapahtumia. Kortit voivat antaa tietoa nykyisestä tilanteestasi ja opastaa sinua siinä, mitä toimia voit toteuttaa luodaksesi haluamasi tulevaisuuden. Ne eivät kuitenkaan voi kertoa sinulle lopullisesti, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

Jos tarotkorttien lukeminen on sinulle uutta, on olemassa muutamia resursseja, jotka voivat auttaa sinua alkuun. On olemassa monia kirjoja ja verkkosivustoja, jotka tarjoavat selityksiä eri tarotkorttien merkityksistä. Voit myös löytää netistä tarot-lukuja, jotka voivat auttaa sinua saamaan tuntumaa korttien tulkintaan.

Riippumatta siitä, miten valitset tarotkorttien lukemisen, muista rentoutua ja luottaa intuitioosi. Mitä enemmän harjoittelet, sitä paremmin ymmärrät tarotin viestejä.

1. Suuret arkanat

– Nämä ovat valttikortteja ja edustavat suuria tapahtumia tai elämänmuutoksia.

2. Pienet arkanat- Nämä kortit edustavat elämämme jokapäiväisiä tapahtumia.

3. Hovikortit- Nämä kortit edustavat ihmisiä elämässämme.

Tarotkortteja lukiessa on tärkeää pitää mielessä, että ne on tarkoitettu tulkittavaksi tavalla, joka on sinulle merkityksellisin. Ei ole olemassa yhtä oikeaa tai väärää tapaa lukea kortteja, joten on tärkeää luottaa omaan intuitioon, kun on kyse korttien merkityksen ymmärtämisestä.

2. Pienet arkanat

ja suuret arkanat ovat tarotpakan kaksi pääjakoa. Minor Arcana on 56 värikorttia, kun taas Major Arcana on 22 Trump-korttia.

Minor Arcana -kortit edustavat elämämme pieniä, jokapäiväisiä asioita, kun taas Major Arcana -kortit edustavat merkittävämpiä, elämää muuttavia tapahtumia.

Tarotkortteja lukiessa on tärkeää kiinnittää huomiota sekä pieniin että suuriin arkana-kortteihin, sillä ne molemmat tarjoavat oivalluksia nykyisestä tilanteestasi.

Ensimmäinen vaihe tarotkorttien lukemisessa on sekoittaa pakka ja valita sitten, mistä asennosta haluat tulkita kortit. Voit valita useita eri asentoja.

3. Hovin kortit

Tarotpakassa on yhteensä kuusitoista hovikorttia, neljä jokaista maata kohti. Hovikortit edustavat ihmisluonnon eri puolia, ja ne voivat antaa tietoa lukemiseen osallistuvien henkilöiden persoonallisuudesta.

Kunkin värin kuningas, kuningatar, ritari ja sivulista edustavat erilaisia arkkityyppisiä energioita. Kuninkaat edustavat auktoriteetteja, kun taas kuningattaret edustavat ihmisten tunteita ja hoivaavaa puolta. Ritarit edustavat toimintaa ja liikettä, kun taas sivut edustavat viattomuutta ja uusia alkuja.

Hovikortteja tulkittaessa on tärkeää ottaa huomioon lukemisen konteksti ja kysytty kysymys. Hovikortit voivat antaa tietoa tilanteeseen osallistuvista ihmisistä sekä heidän tuomastaan energiasta.

4. Valtit

, Major Arcana eli Suuremmat mysteerit koostuvat kahdestakymmenestäkahdesta kortista, jotka kaikki eivät ole värillisiä.

5. Ässät

edustavat uusia alkuja, toivoa ja mahdollisuuksia. Ne liittyvät uuteen alkuun, viattomuuteen ja mahdollisuuksiin.

Ässät nähdään usein merkkinä tulevista hyvistä asioista, ja ne voivat edustaa uutta vaihetta elämässäsi, joka on täynnä mahdollisuuksia. Jos näet lukemassasi ässän, voi olla hyvä aika ottaa riskejä ja katsoa, mihin ne johtavat. Erityisesti Kuppien ässä voi edustaa uutta romanssia tai suhdetta, jolla on potentiaalia olla hyvin antoisa.

Ässät voivat myös edustaa henkilökohtaisen kasvun ja kehityksen aikaa. Jos olet tuntenut olevasi jumissa, Miekka-Ässä voi edustaa läpimurtoa, jota tarvitset päästääksesi taas liikkeelle. Jos olet tuntenut olosi

Jätä kommentti