Tarot kortit helsinki

Tarotkortit ovat vuosisatoja vanha ennustamisen muoto, ja niitä käytetään yleisesti saadakseen tietoa rakkauteen, uraan ja muihin tärkeisiin elämänasioihin liittyvistä kysymyksistä. Suosiostaan huolimatta tarotkortteihin ja niiden toimintaan liittyy edelleen paljon salaperäisyyttä.

Monille ihmisille tarotkortit ovat työkalu, jonka avulla he voivat saada tietoa tulevaisuudestaan. Mutta miten tarotkortit oikeastaan toimivat? Pystyvätkö ne todella ennustamaan tulevaisuutta, vai onko kaikki vain sattumaa?

Suosiostaan huolimatta tarotkortteja ympäröi edelleen suuri salaperäisyys. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarotkorttien historiaa ja sitä, miten niitä käytetään nykyään. Tutustumme myös joihinkin suosituimpiin teorioihin siitä, miten tarotkortit toimivat.

1. Tarotkorttien merkitykset

ovat usein henkilökohtaisia ja voivat vaihdella sen mukaan, kuka niitä lukee.

2. Jotkut uskovat, että tarotkortit pystyvät ennustamaan tulevaisuutta, kun taas toiset uskovat, että lukemat perustuvat yksinkertaisesti sattumaan.

3. Tarot-kortteja on käytetty vuosisatojen ajan ennustamisen muotona, ja niiden suosio on edelleen suuri.

4. Tarotkortteihin ja niiden toimintaan liittyy edelleen paljon salaperäisyyttä.

2. Miten tarot-kortteja luetaan

Tarot-kortteja luetaan yleensä vasemmalta oikealle. Lukemisen ensimmäinen kortti on menneisyys, keskimmäinen kortti on nykyisyys ja viimeinen kortti on tulevaisuus.

Useimmat tarotkorttilukemat alkavat querentin eli lukemisen vastaanottajan kysymyksellä. Tämän jälkeen lukija sekoittaa korttipakan ja asettaa kortit tiettyyn kuvioon, jota kutsutaan levittämiseksi.

Tarotkorttien levitystapoja on monia erilaisia, mutta suosituin niistä on kelttiläinen risti. Tätä levitystä käytetään perinteisesti vastaamaan rakkautta, uraa ja muita tärkeitä elämänasioita koskeviin kysymyksiin.

Lukija aloittaa kelttiläisen ristin lukemisen katsomalla menneisyyskorttia. Tämä kortti edustaa kysyjän menneisyyttä, ja se voi tarjota

3. Tarot-korttien historia

ja miten niitä käytetään nykyään

Tarot-kortteja on käytetty vuosisatojen ajan ennustamisen välineenä. Tarot-korttien tarkkaa alkuperää ei tiedetä, mutta niiden uskotaan saaneen alkunsa Italiasta 1400-luvulla. Tarot-kortteja käytettiin alun perin pelinä, mutta ne liitettiin pian okkultismiin.

Nykyään ihmiset kaikkialla maailmassa käyttävät tarot-kortteja keinona saada tietoa elämästään. Tarot-kortteja käytetään usein vastaamaan rakkauteen, uraan ja muihin tärkeisiin elämänasioihin liittyviin kysymyksiin. Tarot-korttien merkityksiä voidaan tulkita monin eri tavoin, mutta niiden varsinaiseen toimintaan liittyy edelleen paljon salaperäisyyttä.

Suosiostaan huolimatta tarotkortit

4. Eri tarotkorttipakat

Tarot-kortteja on käytetty vuosisatojen ajan ennustamisen ja itsetutkiskelun välineenä. Tarot-korttipakkeja on saatavilla monia erilaisia, ja jokaisella on oma ainutlaatuinen symboliikkansa ja merkityksensä.

Suosituin tarotkorttipakka on Rider-Waite-pakka, jonka A. E. Waite loi vuonna 1909. Tämä pakka perustuu perinteiseen italialaiseen tarot-korttipakkaan, jota on käytetty 1400-luvulta lähtien. Rider-Waite-pakka on maailman käytetyin tarotkorttipakka, ja se on hyvä valinta aloittelijoille.

Muita suosittuja tarotkorttipakkeja ovat Aleister Crowleyn luoma Thoth-pakka ja hermeettisen veljeskunnan luoma Golden Dawn -pakka.

5. Tarot-korttien symboliikka

Tarot-korttien uskotaan saaneen alkunsa 1400-luvulla Pohjois-Italiassa. Aluksi niitä käytettiin pelinä, joka muistutti pelikortteja. Pian ihmiset alkoivat kuitenkin ymmärtää, että kortteja voitiin käyttää ennustamiseen eli tulevaisuuden ennustamiseen.

Tarot-kortit on perinteisesti jaettu kahteen pääryhmään: suuriin ja pieniin arkanoihin. Suuret arcana-kortit ovat 22 valttikorttia, jotka edustavat elämän tärkeimpiä puolia, kuten rakkautta, kuolemaa ja paholaista. Pienet arkanat ovat 56 jäljellä olevaa korttia, jotka edustavat elämän arkipäiväisempiä puolia, kuten työtä ja perhettä.

Jokaisella tarotkortilla on oma ainutlaatuinen symboliikkansa. Esimerkiksi tarotkortti

Jätä kommentti