Rakkaudentähti tarot

Kun kyse on rakkaudesta, Tähti-tarotkortti on toivon symboli. Tämä kortti edustaa aikaa, jolloin olemme avoimia uusille mahdollisuuksille ja valmiita ottamaan riskin rakkaudessa. Tähti muistuttaa siitä, että olemme kaikki yhteydessä toisiimme ja että kohtalomme kietoutuu yhteen rakastamiemme ihmisten elämän kanssa. Tämä kortti viittaa myös siihen, että meidän on uskottava kykyymme löytää ja ylläpitää rakkautta.

Kortti

Tähti tarotkortti on toivon symboli, kun kyse on rakkaudesta. Tämä kortti edustaa aikaa, jolloin olemme avoimia uusille mahdollisuuksille ja valmiita ottamaan riskin rakkaudessa. Tähti muistuttaa siitä, että olemme kaikki yhteydessä toisiimme ja että kohtalomme kietoutuu yhteen rakastamiemme ihmisten elämän kanssa. Tämä kortti viittaa myös siihen, että meidän on uskottava kykyymme löytää ja ylläpitää rakkautta.

1. Todellisen rakkauden löytäminen

on ensimmäinen askel onneen.

2. Tähti muistuttaa siitä, että olemme kaikki yhteydessä toisiimme ja että kohtalomme kietoutuu yhteen rakastamiemme ihmisten elämän kanssa.

3. Tämä kortti viittaa myös siihen, että meidän on uskottava kykyymme löytää ja ylläpitää rakkautta.

2. Rakkaussuhteesi vaaliminen

Tähti-tarotkortti muistuttaa siitä, että olemme kaikki yhteydessä toisiimme ja että kohtalomme kietoutuu yhteen rakastamiemme ihmisten elämän kanssa. Tämä kortti viittaa myös siihen, että meidän on uskottava kykyymme löytää ja ylläpitää rakkautta. Rakkaussuhteesi vaaliminen tarkoittaa sellaisen tilan luomista, jossa molemmat voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi. Se tarkoittaa kärsivällisyyttä ja ymmärrystä toisianne kohtaan ja halukkuutta käsitellä esiin tulevia haasteita. Se tarkoittaa myös sitä, että varaatte toisillenne aikaa ja olette läsnä suhteessa. Tähti viittaa siihen, että jos vaalitte rakkaussuhdettanne, se kukoistaa ja kasvaa.

3. Kasvaminen lähemmäksi kumppaniasi

Tähtikortti muistuttaa siitä, että olemme kaikki yhteydessä toisiimme ja että kohtalomme kietoutuu yhteen rakastamiemme ihmisten elämän kanssa. Tämä kortti viittaa siihen, että meidän on uskottava kykyymme löytää ja ylläpitää rakkautta. Kun kasvamme lähemmäksi kumppaniamme, saatamme huomata, että pystymme jakamaan syvimmätkin salaisuutemme ja pelkomme. Saatamme myös huomata, että meillä on paljon yhteistä ja että pystymme rakentamaan vahvan luottamuksen ja keskinäisen kunnioituksen perustan. Tähtikortti on toivon ja mahdollisuuksien symboli, ja se muistuttaa meitä siitä, että pimeinäkin aikoina rakkaus löytää keinon loistaa läpi.

4. Rakkauden ilmaiseminen toisianne kohtaan

Tähti-tarotkortti on toivon symboli, kun kyse on rakkaudesta. Se edustaa aikaa, jolloin olemme avoimia uusille mahdollisuuksille ja valmiita ottamaan riskin rakkaudessa. Tähti on muistutus siitä, että olemme kaikki yhteydessä toisiimme ja että kohtalomme kietoutuu yhteen rakastamiemme ihmisten elämän kanssa. Tämä kortti viittaa myös siihen, että meidän on uskottava kykyymme löytää ja ylläpitää rakkautta.

Jätä kommentti