Päivän tarot kortti

lukemat

Tämän päivän tarotkorttilukemat voivat antaa tietoa päivästäsi, viikostasi, kuukaudestasi tai jopa vuodesta. Etsitpä sitten opastusta tiettyyn asiaan tai olet vain utelias siitä, mitä kortit kertovat nykyisestä tilanteestasi, tarotkorttilukeminen voi olla hyödyllinen työkalu. On kuitenkin muutama asia, jotka on syytä pitää mielessä, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn lukemastasi. Ensinnäkin on tärkeää valita pakka, joka vastaa sinua. Tarjolla on monia erilaisia pakkeja, joten käytä aikaa selaamiseen ja katso, mikä niistä puhuttelee sinua. Kun olet valinnut pakan, ota hetki aikaa tyhjentääksesi mielesi ja keskittyä kysymykseesi tai huolenaiheeseesi. Sekoita sitten kortit ja aseta ne sinulle sopivalta tuntuvaan asetelmaan. Kun kortit ovat paikoillaan, hengitä syvään ja ala tulkita niiden merkitystä.

1. Tämän päivän tarotkortti on Torni.

Tämä kortti viittaa siihen, että saatat tuntea olosi kaoottiseksi tai hallitsemattomaksi nykyisessä tilanteessasi. Tornin pääviesti on, että on aika tehdä muutos. Tämä voi tarkoittaa suurta elämänmuutosta, kuten uutta työtä tai parisuhdetta, tai se voi olla pienempi muutos, kuten ajan varaaminen itsellesi tai toisenlainen lähestymistapa ongelmaan. Olipa muutos mikä tahansa, Torni ehdottaa, että on aika ryhtyä toimiin.

2. Tämän päivän tarotkortti on Paholainen. Tämä kortti viittaa siihen, että saatat tuntea olevasi loukussa tai rajoittunut nykyisessä tilanteessasi. Paholaisen pääviesti on, että on aika irrottautua. Tämä voi tarkoittaa suurta elämänmuutosta, kuten uutta työtä…

2. Tornin tarotkortin merkitys on mullistus ja kaaos.

Tämä voi olla elämässäsi suuren mullistuksen ja kaaoksen aikaa, tai se voi olla suuren mahdollisuuden aikaa. Valinta on sinun. Torni voi edustaa suuren muutoksen, mullistuksen ja kaaoksen aikaa. Se voi edustaa myös suuren mahdollisuuden aikaa. Valinta on sinun.

3. Torni osoittaa, että jokin on romahtamassa.

Se voi olla suhde, työ tai jopa terveys. Tornin tärkein viesti on, että on aika päästää irti jostain, mikä ei enää toimi. 4. Tähti on positiivinen kortti, joka ilmaisee toivoa, inspiraatiota ja opastusta. Nyt on hyvä aika tavoitella unelmiasi ja tavoitteitasi. 5. Kuu on intuition, tunteiden ja salaperäisyyden kortti. Se ehdottaa, että kiinnität huomiota vaistoihisi ja kuuntelet intuitiotasi.

4. Tornin esiintyminen lukemassa viittaa siihen, että kysyjää odottaa mullistusten ja kaaoksen aika.

Viittoja saattaa kokea suuren elämäntapahtuman, kuten avioeron, työpaikan menetyksen tai kuoleman. Vaihtoehtoisesti Torni voi edustaa sisäistä kamppailua, kuten uskonkriisiä tai taistelua riippuvuuden kanssa. Oli miten oli, Torni on voimakas muistutus siitä, että muutos on väistämätöntä ja että meidän on oltava valmiita kohtaamaan se.

5. Torni voi olla varoitus lähestyvästä katastrofista.

Torni on yksi tarotpakan potentiaalisesti tuhoisimmista korteista. Se voi edustaa monia asioita, luonnonkatastrofista parisuhteen päättymiseen. Jos näet Tornin lukemassasi kortissa, on tärkeää kartoittaa nykyinen tilanteesi ja varautua kaikkeen. Torni voi olla varoitus lähestyvästä katastrofista, joten on tärkeää olla mahdollisimman hyvin valmistautunut.

Jätä kommentti