Mistä voi ostaa tarot kortit

Jos harkitset tarot-lukemien aloittamista tai olet yksinkertaisesti utelias siitä, mistä tarot-korteissa on kyse, saatat miettiä, mistä ostaa tarot-kortteja. Tarot-kortteja voi löytää monista metafyysisistä tai new age -liikkeistä, mutta paras paikka ostaa tarot-kortteja on internet.

Tähän on muutamia syitä. Ensinnäkin sinulla on paljon laajempi valikoima tarot-pakkeja, joista valita, kun teet ostoksia verkossa. Toiseksi voit usein löytää tarot-korttipakoista netistä parempia hintoja kuin kaupoista. Kolmanneksi, kun ostat tarotkortteja verkosta, voit usein löytää hyödyllisiä arvosteluja eri kansista, mikä voi auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan kortin.

1. Opas oikean tarotkorttikauppiaan löytämiseksi sinulle.

Tarotkorttikauppiaan löytämisessä vaihtoehdot voivat tuntua loputtomilta. On kivijalkakauppoja, verkkokauppiaita ja jopa yksittäisiä myyjiä, jotka mainostavat tuotteitaan Etsyn kaltaisilla sivustoilla. Mistä siis tiedät, mikä niistä on sinulle sopiva?

Ensimmäinen askel on päättää, mitä etsit tarotkorttipakalta. Haluatko perinteisen pakan vai jotain modernimpaa? Haluatko pakan, jossa on yksityiskohtaisia kuvituksia, vai jotain yksinkertaisempaa? Kun olet päättänyt, minkälaisen pakan haluat, voit alkaa kaventaa

2. Miten valita itsellesi sopivat tarotkortit?

Kun valitset tarotkortteja, on tärkeää löytää pakka, joka puhuttelee sinua henkilökohtaisella tasolla. Tarotarpeita on saatavilla monia erilaisia pakkeja, joten käytä aikaa niiden selaamiseen ja löydä sellainen, joka resonoi kanssasi.

Kun olet löytänyt muutaman kannen, joista pidät, on tärkeää lukea niistä arvosteluja ennen ostamista. Tämä auttaa sinua saamaan käsityksen siitä, mitä muut ajattelevat pakasta ja onko se sinulle sopiva vai ei. On myös hyvä idea kysellä suosituksia ystäviltä tai perheenjäseniltä, jotka saattavat tuntea tarotkortit.

Kun olet löytänyt täydellisen pakan, käytä aikaa tutustuaksesi eri korttien merkityksiin. Tämä

3. Tarotkorttien eri tyypit

Tarot-korttipakkeja on saatavilla monenlaisia, ja jokaisella on oma ainutlaatuinen tyylinsä ja kuvataiteensa. Kun aloitat ensimmäistä kertaa, voi olla hyödyllistä valita pakka, joka perustuu perinteiseen Rider-Waite-kuvitukseen. Tämä helpottaa tarotkorttien merkityksen ymmärtämistä. Kun olet tutustunut tarotiin paremmin, voit haarautua ja kokeilla pakkaa, jossa on nykyaikaisempaa tai vaihtoehtoista kuvitusta.

4. Tarotkorttien ostamisen edut

netistä ovat, että voit valita laajemmasta valikoimasta, voit löytää parempia hintoja ja hyödyllisiä arvosteluja.

5. Miten hoidat tarotkorttejasi

Kun olet hankkinut tarotkorttisi, on tärkeää huolehtia niistä asianmukaisesti. Ensinnäkin sinun tulisi aina säilyttää tarotkorttisi turvallisessa paikassa, jossa ne eivät vahingoitu tai häviä. Toiseksi sinun on käsiteltävä tarotkorttejasi varovasti, sillä ne ovat herkkiä. Kolmanneksi tarotkortit on puhdistettava säännöllisesti, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa.

Jätä kommentti